Nederlands

Zwemmen bij Aqua Mundo: heerlijk dagje zwemmen bij ware zwemparadijzen

Zoek deals in de buurt vanEindhoven
Bij mij in de buurt
Zwemmen bij Aqua Mundo: heerlijk dagje zwemmen bij ware zwemparadijzen
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Wie denkt aan waterpret en zwemplezier, denkt aan Aqua Mundo! De zwemparadijzen van Center Parcs staan garant voor een hele dag zwemvermaak. Van de iconische wildwaterbanen en spectaculaire waterglijbanen tot het golfslagbad en het kinder-doe-bad; hier is voor iedereen meer dan genoeg te beleven! Benieuwd waar je zoal kunt zwemmen bij Aqua Mundo? Bekijk hieronder de populairste zwemparadijzen:
Aqua Mundo De Eemhof
Het zwemparadijs Aqua Mundo De Eemhof in Zeewolde is door de ANWB beoordeeld als beste zwemparadijs van Nederland, en dat is niet zomaar! Het prachtige decor en aankleding van het zwemparadijs valt in de smaak bij de testers, met een veelvoud aan echte tropische planten. En ook de vele aanwezige waterattracties maken Aqua Mundo Eemhof tot een must om te bezoeken als je op zoek bent naar een heerlijke dag vol zwemplezier.

Glij in de razendsnelle bandenglijbaan Turbo Twister naar beneden, waarbij je onderweg rondtolt in spectaculaire trechters. Of ga de strijd aan met vrienden en familie en roetsj razendsnel naar beneden in een race tegen elkaar in de Duo Racer-glijbaan. En wat dacht je van de gave wildwaterbaan, de vlotte familieglijbaan en het grote golfslagbad?

Kinderen kunnen veilig spelen in het gezellige kinder-doe-bad. Hier zijn glijbaantjes, fonteintjes en andere leuke ornamenten te vinden die volop speelplezier bieden. En ouders genieten op hun beurt weer van de bubbelbaden in Aqua Mundo De Eemhof.

Aqua Mundo Park Zandvoort
Ook bij Aqua Mundo Park Zandvoort vind je volop zwemplezier! Raas naar beneden op de diverse glijbanen, dein mee op de golven van het golfslagbad, of ga lekker ontspannen bubbelen in het bubbelbad. Kinderen genieten van het kinder-doe-bad met leuke fonteintjes, glijbanen en speelelementen.

De echte sterren van Aqua Mundo Park Zandvoort? Dat zijn de wildwaterbaan en de Aqua Cinema. De spectaculaire wildwaterbaan is een recente toevoeging aan het zwemparadijs en biedt maar liefst 116 meter aan zwemvermaak, inclusief verschillende routes en spannende waterelementen op de route. En in de Aqua Cinema kun je een aantal keer per week terecht om een film te kijken, terwijl je rustig ronddobbert op een flinke band. Een gave en unieke beleving!

Aqua Mundo Port Zélande
Aqua Mundo Port Zélande is de runner-up in de ANWB test van zwemparadijzen en we begrijpen goed waarom! Zo vind je hier de spectaculaire Turbo Tunnel, een bandenglijbaan waarbij je gelanceerd wordt en zelfs een stukje omhoog gestuwd wordt tijdens je tocht. Ook de wildwaterbaan is kenmerkend, met maar liefst vier verschillende routes om te volgen. En voor wie het liever wat rustiger aan doet is er de Lazy River, waar je op je gemak doorheen kunt dobberen, en zijn er fijne bubbelbaden aanwezig.

Ook mogen hier natuurlijk diverse glijbanen niet ontbreken en kun je lekker meedeinen in het golfslagbad. En de jongere bezoekers treffen hier naast het kinder-doe-bad ook een enorm Water Playhouse aan. Hier vind je ultiem speelplezier, met glijbanen, waterpistolen en een enorme emmer die periodiek maar liefst 900 liter water uitstort; dat is nog eens een flinke splash!

Aqua Mundo Het Heijderbos
Echte zwemliefhebbers kunnen hun lol op bij zwemparadijs Aqua Mundo Het Heijderbos. Je vindt hier namelijk volop gave waterattracties. Wat dacht je van een afdaling in de snelste wildwaterbaan van Nederland? Met razendsnelle gedeeltes, scherpe bochten en hobbelige doorgangen is er volop spektakel op deze baan te vinden.
En voor wie dit nog niet genoeg adrenaline heeft opgeleverd is er ook nog eens de Duo Racer; een sensationele glijbaan waarin je tegen elkaar kunt racen, op weg naar de snelste tijd. Weet jij vrienden en familie te verslaan?

Ook gaaf: bij Aqua Mundo Het Heijderbos kun je snorkelen in een heus snorkelbad. Hier bewonder je onder water de mooiste tropische vissen! Verder vind je in dit park ook een golfslagbad, bubbelbaden, diverse andere glijbanen, een buitenbad en een kinder-doe-bad vol speelplezier voor de jongere bezoekers.

Aqua Mundo De Kempervennen
Ben je een liefhebber van waterglijbanen? Dan is het zeker de moeite waard om een dagje Aqua Mundo De Kempervennen mee te pakken! Naast de diverse kenmerkende glijbanen die je bij Aqua Mundo’s aantreft vind je hier namelijk twee nieuwere banen: De Aqua Racer en Aqua Loop.

In de Aqua Racer maak je een gave afdaling in een band. En de Aqua Loop is echt de crème de la crème: dit is namelijk de eerste glijbaan van ons land met een looping. Je neemt plaats op een plateau in een glazen buis, waarna je een vrije val maakt en zo een snelheid behaalt van wel 50 km/u! Daardoor ben je in staat om met hoge snelheid door de looping te glijden en zo sta je in een mum van tijd weer beneden, een heel avontuur rijker!

Uiteraard geniet je bij Aqua Mundo De Kempervennen ook van een gave wildwaterbaan, het bekende golfslagbad en veel meer waterpret. Zwem rustig rond in het buitenbad, ga lekker bubbelen in de bubbelbaden en kom gezellig spelen in het kinder-doe-bad.

Aqua Mundo De Huttenheugte
Aqua Mundo De Huttenheugte komt goed tot zijn recht als volwaardig zwemparadijs dankzij de rijke jungle-aankleding vol met echte tropische planten. Je geniet hier van een groot golfslagbad, diverse glijbanen en ook de iconische wildwaterbaan mag natuurlijk niet ontbreken.

Bovendien is Aqua Mundo De Huttenheugte zeer geschikt voor een bezoek met (jonge) kinderen. Er is een gemoedelijk kinder-doe-bad, er zijn diverse watergames om te spelen en als kers op de taart vind je hier een Water Playhouse van formaat! Deze biedt volop speelplezier, met glijbaantjes, speelelementen, waterstraaltjes en grote emmers die regelmatig water uitstorten. Aqua Mundo De Huttenheugte is dankzij al deze karakteristieken op de derde plaats uitgekomen in de ANWB test; een mooi compliment!

Aqua Mundo Het Meerdal

Liefhebbers van de iconische waterattracties van Aqua Mundo zullen zeker genieten van een bezoekje aan Aqua Mundo Het Meerdal. Ontdek de gave wildwaterbaan, waarbij je zelfs halverwege de route kunt kiezen voor een afdaling via een gesloten waterglijbaan. Roetsj van de diverse binnenglijbanen, dein mee met de golven van het golfslagbad of maak een ontspannen rondje in het gemoedelijke stroomversnellingsbad.

Ook kinderen beleven hier volop zwemplezier. Er is een kinder-doe-bad met diverse glijbaantjes, fonteintjes en speelelementen én je vind hier een Water Playhouse. Hier ontdek je enorm veel speelplezier met diverse glijbanen, waterstralen en emmers die water uitstorten.

De 6 leukste activiteiten bij Aqua Mundo

  • Waanzinnig snel door de wildwaterbaan sjezen
  • Meedeinen met de gave golven van het golfslagbad
  • Fanatiek met de hele family van de familieglijbaan roetsjen
  • Gigasnel naar beneden glijden op de vele glijbanen
  • Kliederen en kledderen in het kinder-doe-bad
  • Bubbelen en bruisen in het bubbelbad

Aqua Mundo Erperheide

Waarvoor kom jij naar Aqua Mundo Erperheide? Bewonder allerlei exotische vissen in het snorkelbad, kom relaxen in het lagunebad en dobber heerlijk rustig door de Lazy River. En vergeet ook zeker niet om even te chillen in de bubbelbaden.
Liever op zoek naar wat sensatie? Ontdek keer op keer de spannende wildwaterbaan, glij van de diverse glijbanen (inclusief een reuzenglijbaan van maar liefst 84 meter met stukken in het donker) en dein mee op de golven van het golfslagbad.
Ook kinderen vermaken zich uitstekend bij Aqua Mundo Erperheide. Er is een peuterbad en voor de iets oudere kids is er een gaaf Water Playhouse. Hier vermaken ze zich uitstekend terwijl ze klimmen en klauteren, elkaar natspetteren met waterpistolen en allerlei glijbanen ontdekken. Van een mini-versie van de befaamde Duo Racer glijbaan tot een kleine open trechterglijbaan een een buisglijbaan; plezier gegarandeerd!

Aqua Mundo Limburgse Peel

Bij Aqua Mundo Limburgse Peel kun je heerlijk zwemmen. Dit fijne zwemparadijs is wat kleinschaliger opgezet ten opzichte van eerdergenoemde parken, maar biedt meer dan genoeg zwemplezier. Drijf mee in het stroomversnellingsbad, trotseer de golven van het golfslagbad of roetsj van de waterglijbaan. Of zwem heerlijk rond in het verwarmde buitenbad.
Kinderen genieten van waterplezier in de twee Kikkerbaden, waar ze veilig naar hartelust kunnen spelen. En dan is er ook nog eens een extra kinderbad te vinden bij Aqua Mundo Limburgse Peel: de Octopus Rots. Hier klimmen ze tussen fonteintjes door naar de top van de Octopus Rots, waar ze een spannende glijbaan ontdekken.
Aqua Mundo De Vossemeren

Ook in België zijn prachtige Aqua Mundo zwemparadijzen te vinden, zoals Aqua Mundo De Vossemeren. Bijzonder in dit park is de Monkey Splash, waar je met 30km/u naar beneden suist, op 13 meter boven het golfslagbad uitkijkt in een doorzichtig gedeelte, om vervolgens in een flinke trechter uit te komen. Hier draai je een paar keer rond, voordat je verder naar beneden glijdt en een plons maakt in het eindbad. Een onvergetelijke belevenis!

Vanuit de Monkey Splash ga je zo door naar de karakteristieke wildwaterbaan. Hier ga je op ontdekkingsreis in een tropisch decor vol met palmbomen en exotische planten. Verder ontdek je hier meerdere glijbanen, een snorkelbad waar je tropische vissen kunt bewonderen, een golfslagbad en bubbelbaden. Vergeet ook niet om eens lekker mee te dobberen in de Lazy River. En voor kinderen is ook in Aqua Mundo De Vossemeren een fijn kinder-doe-bad voor gemoedelijke waterpret.

Aqua Mundo Les Ardennes

Tijd voor ultiem zwemplezier? Race tegen elkaar in de spectaculaire Duo Racer glijbaan, dein mee op de golven van het golfslagbad of roetsj van verschillende andere glijbanen af. Vervolgens kom je heerlijk bij in de bubbelbaden. Kinderen genieten ook in dit park van veilig waterplezier in het kinder-doe-bad. Zo is er voor iedereen wat te beleven in Aqua Mundo Les Ardennes!

Aqua Mundo De Haan

Kun je niet wachten om weer een keer te gaan zwemmen bij een gaaf zwemparadijs? Bezoek Aqua Mundo De Haan en beleef volop waterpret! Laat je meevoeren door de stroming van de gave wildwaterbaan, dobber mee in de gemoedelijke Lazy River of dein mee op de golven van het golfslagbad. Ontdek meerdere glijbanen, chill in het bubbelbad en zwem in het buitenbad. Kinderen vermaken zich opperbest in het kinder-doe-bad met volop belevenissen en avonturen in een veilige zwemomgeving.
Ontdek nog meer leuke uitjes in jouw omgeving

Even genoeg gezwommen of zin in iets anders? Via Social Deal beleef je de leukste avonturen! Ontdek allerlei gave uitjes met flinke korting en geniet van een heerlijk dagje uit.